Hoe activeer ik een iPhone met Hosted Exchange 2010

Opmerking: Indien u recentelijk de firmware van de iPhone heeft geupdate, dan dient u eerst uw device uit en vervolgens weer aan te zetten. Indient u dat niet doet is het niet mogelijk om te verbinden met de Microsoft Exchange server.
  1. In het hoofdscherm selecteer Settings.
    iPhone_Settings
  2. Selecteer Mail, Contacts, Calendar.
    iPhone_Mail
  3. Klik Add Account.
    iPhone_Add_Account
  4. Selecteer Microsoft Exchange.
    iPhone_MSE
  5. Vul uw hosted Exchange emailadres in bij het Email address veld, laat het Domain veld leeg, vul uw emailadres in bij het Username veld, uw wachtwoord in het Password veld en klik vervolgens op Next.
  6. In het Server veld typt u webmail.domainlocalhost.com en klik Next.
    iPhone_Account_Server
  7. Selecteer vervolgens Info to synchronize with your Exchange account en klik Done.
    iPhone_Sync_items
  8. Vervolgens wordt u terug geleid naar het Mail, Contacts and Calendar scherm. U kunt vervolgens uw email instellingen aanpassen.

Opmerking: Uw iPhone zal automatisch de email van de laatste 3 dagen synchroniseren.

Om oudere berichten ook te synchroniseren:

1. Selecteer Settings.
    iPhone_Settings
  2. Selecteer Mail, Contacts, Calendar.
    iPhone_Mail
  3. Klik Microsoft Exchange.
    iPhone_MSE
  4. Klik Mail days to sync.
  5. Selecteer van No Limit tot 1 Month.