1. In de linkerbovenhoek in Outlook 2007 klik “Bestand” en vervolgens “Importeer en Exporteer.” De import en export wizard opent.
  2. Klik “Exporteer naar een bestand” en klik “Volgende” Selecteer “Personal Folder File (.pst).” Een .pst bestand maakt een backup van alle data in Outlook. Klik “Volgende.”
  3. Klik de “-” naast de Persoonlijke Folders om de inhoud zichtbaar te maken. Selecteer het vakje “Inclusief subfolders” en klik “Volgende”.
  4. Laat de standaard naam in de “Sla bestand op als” veld of geef het een andere naam. Klik “Browse” om de plek te selecteren waar het bestand moet worden opgeslagen. Klik “Finish.”