Hoe een service book van de BlackBerry te verwijderenHow to remove a Service Book from a BlackBerry (Exchange 2010)

Op de BlackBerry zelf:

1. Op het hoofdscherm kies het Optie icoon. BB_Options
  2. Selecteer Geavanceerde opties
  3. Selecteer Service BookBB_Service_Book
  4. Selecteer de Service Book die u wenst te verwijderen. BB_Select_SB
  5. Klik vervolgens op Menu
  6. Selecteer Delete voor het Desktop (SYNC) service book, Desktop (CMIME), Desktop [CICAL] en het Desktop [ALP].
    BB_Delete_SB
  7. Besvestig dat u de Service Books wenst te verwijderen.BB_Confirm_Delete_SB

In de Control Panel:

1. Login op de Control Panel.
  2. Selecteer de gebruiker bij wie u de service books opnieuw wilt verzenden.
  3. Klik op Resend Service Book, in het BlackBerry gedeelte in de rechter kolom.
  4. Klik vervolgens op Yes.