Hosted Exchange & Outlook

Mailbox .PST import instructies

1. Download Filezilla http://filezilla-project.org/download.php en installer het op je computer. 2. Klik op de Site Manager icon links boven. 3. Klik op New Site. 4. Vul de gegevens in zoals terug te vinden in de Control Panel 5. Bij de … Continue reading

Wijzig het wachtwoord van Exchange, SharePoint en Portal

Het wachtwoord voor de Portal is dezelfde als voor Hosted Exchange, Hosted SharePoint en Hosted CRM. Als u het wachtwoord wijzigt dan is dat direct voor al deze diensten. Login op de Portal Klik op Change Password in de rechter … Continue reading

Hoe maak ik een backup van Outlook 2007

In de linkerbovenhoek in Outlook 2007 klik “Bestand” en vervolgens “Importeer en Exporteer.” De import en export wizard opent. Klik “Exporteer naar een bestand” en klik “Volgende” Selecteer “Personal Folder File (.pst).” Een .pst bestand maakt een backup van alle … Continue reading

Apple Mail instellen voor Hosted Exchange 2010

Vereisten Het autodiscover A-record moet zijn ingesteld voor uw domein. Voor instructies zie stap 4 in dit artikel: http://support.afentico.nlexchange-configuration Instructies Open Apple Mail. Vul uw volledige naam, e-mailadres en wachtwoord in en klik op Volgende. Indien er een verificatie pop-up … Continue reading

Publieke kalender maken in Outlook 2010

Open Outlook Ga naar Go -> Folder List Rechtermuisklik op de domeinnaam folder in Public Folders onder All Public Folders en selecteer vervolgens New Folder Type vervolgens de naam van de public folder in en selecteer Calendar Items in het … Continue reading

Fabrieksinstellingen BlackBerry terugzetten

Soms is het nodig om een BlackBerry terug te zetten naar fabrieksinstellingen. Het kan een snellere oplossing zijn dan alle instellingen langs te lopen. Niet alle instellingen zijn even makkelijk te vinden. Daarom Hierbij even een snelle how-to over hoe … Continue reading

SPF record instellen

Opmerking: Sender Policy Framework (SPF) is een technische methode waarmee sommige spamfilters vaststellen of de verzender van een mailbericht gerechtigd is om een bericht te verzenden. Gebruik de volgende gegevens voor het TXT record in uw domein DNS: uwdomein.nl “v=spf1 … Continue reading

Hoe een service book van de BlackBerry te verwijderen

Op de BlackBerry zelf: Op het hoofdscherm kies het Optie icoon. Selecteer Geavanceerde opties Selecteer Service Book Selecteer de Service Book die u wenst te verwijderen. Klik vervolgens op Menu Selecteer Delete voor het Desktop (SYNC) service book, Desktop (CMIME), … Continue reading

BlackBerry Enterprise activatie uitvoeren

Activeer de BlackBerry service in de Control Panel. Zie ook artikel: Hoe BlackBerry dienst te activeren met Exchange 2010. Op de BlackBerry beginscherm selecteer Opties. Selecteer Geavanceerde opties. Selecteer Enterprise-activering. Vul het emailadres in en het wachtwoord (het wachtwoord wat … Continue reading

Hoe activeer ik BlackBerry service met Exchange 2010

Login op de Control Panel. Selecteer de gebruiker bij wie de BlackBerry geactiveerd dient te worden. Klik op Activate, aan de rechterkant onder BlackBerry . Vul het wachtwoord in dat u wenst te gebruiken voor het BlackBerry account. Klik op … Continue reading