BlackBerry

Fabrieksinstellingen BlackBerry terugzetten

Soms is het nodig om een BlackBerry terug te zetten naar fabrieksinstellingen. Het kan een snellere oplossing zijn dan alle instellingen langs te lopen. Niet alle instellingen zijn even makkelijk te vinden. Daarom Hierbij even een snelle how-to over hoe … Continue reading

Hoe een service book van de BlackBerry te verwijderen

Op de BlackBerry zelf: Op het hoofdscherm kies het Optie icoon. Selecteer Geavanceerde opties Selecteer Service Book Selecteer de Service Book die u wenst te verwijderen. Klik vervolgens op Menu Selecteer Delete voor het Desktop (SYNC) service book, Desktop (CMIME), … Continue reading

BlackBerry Enterprise activatie uitvoeren

Activeer de BlackBerry service in de Control Panel. Zie ook artikel: Hoe BlackBerry dienst te activeren met Exchange 2010. Op de BlackBerry beginscherm selecteer Opties. Selecteer Geavanceerde opties. Selecteer Enterprise-activering. Vul het emailadres in en het wachtwoord (het wachtwoord wat … Continue reading

Hoe activeer ik BlackBerry service met Exchange 2010

Login op de Control Panel. Selecteer de gebruiker bij wie de BlackBerry geactiveerd dient te worden. Klik op Activate, aan de rechterkant onder BlackBerry . Vul het wachtwoord in dat u wenst te gebruiken voor het BlackBerry account. Klik op … Continue reading