Hosted Exchange 2010 activeren

Mailbox .PST import instructies

1. Download Filezilla http://filezilla-project.org/download.php en installer het op je computer. 2. Klik op de Site Manager icon links boven. 3. Klik op New Site. 4. Vul de gegevens in zoals terug te vinden in de Control Panel 5. Bij de … Continue reading

Wijzig het wachtwoord van Exchange, SharePoint en Portal

Het wachtwoord voor de Portal is dezelfde als voor Hosted Exchange, Hosted SharePoint en Hosted CRM. Als u het wachtwoord wijzigt dan is dat direct voor al deze diensten. Login op de Portal Klik op Change Password in de rechter … Continue reading

Wat is het Hosted Exchange 2010 WebApp adres

De url om uw Hosted Exchange mailbox via de browser te benaderen is webmail.afentico.nl

Hoe maak ik een groep emailadres

Bij Afentico kunt u gratis en onbeperkt groep-emailadressen aanmaken. Groep-emailadressen zijn bijvoorbeeld verkoop@ en support@ die meerdere personen in de mailbox ontvangen. Om groep-emailadressen te maken dient u in te loggen in de Portal. Vervolgens gaat u naar Services, Exchange, … Continue reading

Hoe maak ik een email alias aan

Bij Afentico kunt u gratis en onbeperkt email aliassen aanmaken. Een email alias is een “bijnaam” voor uw bestaande emailadres. Stel uw email adres is voornaam.achternaam@bedrijf.nl , dan kunt u ook het emailadres voornaam@ en va@ maken. Alle emails komen … Continue reading

Microsoft Outlook gratis downloaden

Login op de Portal. Hier kunt u de volgende versies en serials van Microsoft Outlook downloaden: Outlook 2007 Outlook 2010 32-bit Outlook 2010 64-bit Outlook 2011 voor Mac

Hosted Exchange 2010 activatie instructies

***Let op: deze handleiding is alleen van toepassing voor mailboxen die vòòr 1 oktober 2012 zijn geactiveerd. De instructies voor mailboxen die na 1 oktober 2012 zijn geactiveerd staan hier.*** Dit is de handleiding om Hosted Exchange te activeren. Lees … Continue reading

Hoe activeer ik een iPhone met Hosted Exchange 2010

Opmerking: Indien u recentelijk de firmware van de iPhone heeft geupdate, dan dient u eerst uw device uit en vervolgens weer aan te zetten. Indient u dat niet doet is het niet mogelijk om te verbinden met de Microsoft Exchange … Continue reading