Outlook (Windows)

Mailbox .PST import instructies

1. Download Filezilla http://filezilla-project.org/download.php en installer het op je computer. 2. Klik op de Site Manager icon links boven. 3. Klik op New Site. 4. Vul de gegevens in zoals terug te vinden in de Control Panel 5. Bij de … Continue reading

Wijzig het wachtwoord van Exchange, SharePoint en Portal

Het wachtwoord voor de Portal is dezelfde als voor Hosted Exchange, Hosted SharePoint en Hosted CRM. Als u het wachtwoord wijzigt dan is dat direct voor al deze diensten. Login op de Portal Klik op Change Password in de rechter … Continue reading

Hoe maak ik een backup van Outlook 2007

In de linkerbovenhoek in Outlook 2007 klik “Bestand” en vervolgens “Importeer en Exporteer.” De import en export wizard opent. Klik “Exporteer naar een bestand” en klik “Volgende” Selecteer “Personal Folder File (.pst).” Een .pst bestand maakt een backup van alle … Continue reading

Publieke kalender maken in Outlook 2010

Open Outlook Ga naar Go -> Folder List Rechtermuisklik op de domeinnaam folder in Public Folders onder All Public Folders en selecteer vervolgens New Folder Type vervolgens de naam van de public folder in en selecteer Calendar Items in het … Continue reading

Stop outlook profile popup

Dit artikel beschrijft hoe u permanent de Selecteer profile popup uit kunt zetten in Microsoft Outlook 2003, 2007 en 2010. Klik Start en vervolgens Control Panel. In Control Panel, dubbel klik op Mail. In de Mail Setup venster klik Show Profiles. Klik Always use this profile en selecteer … Continue reading

Wat is het Hosted Exchange 2010 WebApp adres

De url om uw Hosted Exchange mailbox via de browser te benaderen is webmail.afentico.nl

Nieuw Outlook profiel creëren met de automatische config tool

Om eenvoudig een nieuw account in Outlook te creëren klikt u op de volgende link: Afentico autoconfig Outlook Zodra dit bestand is gedownload dient u het te installeren. Volg de aanwijzingen op en klik vervolgens op Finish

Outlook 2010 handmatig configureren

Op uw desktop klik Start > Control Panel. Klik op de Mail icon en open Outlook settings. Opmerking: indien u Windows7 gebruikt kunt u deze stap negeren. In dat geval gaat u naar Control Panel en dubbelklikt u op Mail. … Continue reading