Outlook 2011 (Mac)

Mailbox .PST import instructies

1. Download Filezilla http://filezilla-project.org/download.php en installer het op je computer. 2. Klik op de Site Manager icon links boven. 3. Klik op New Site. 4. Vul de gegevens in zoals terug te vinden in de Control Panel 5. Bij de … Continue reading

Wat is het Hosted Exchange 2010 WebApp adres

De url om uw Hosted Exchange mailbox via de browser te benaderen is webmail.afentico.nl

Creëer een Exchange account in Outlook 2011 voor Mac

Klik op het Outlook icon. Klik op Tools en vervolgens op Accounts. Klik op Exchange account. Vul uw emailadres in bij E-mail address en DOMAIN\uw_SAM_Account_Naam bij User Name , uw wachtwoord bij het Password veld en webmail.domainlocalhost.com bij het Server … Continue reading