Problemen oplossen

Mailbox .PST import instructies

1. Download Filezilla http://filezilla-project.org/download.php en installer het op je computer. 2. Klik op de Site Manager icon links boven. 3. Klik op New Site. 4. Vul de gegevens in zoals terug te vinden in de Control Panel 5. Bij de … Continue reading

Publieke kalender maken in Outlook 2010

Open Outlook Ga naar Go -> Folder List Rechtermuisklik op de domeinnaam folder in Public Folders onder All Public Folders en selecteer vervolgens New Folder Type vervolgens de naam van de public folder in en selecteer Calendar Items in het … Continue reading

SPF record instellen

Opmerking: Sender Policy Framework (SPF) is een technische methode waarmee sommige spamfilters vaststellen of de verzender van een mailbericht gerechtigd is om een bericht te verzenden. Gebruik de volgende gegevens voor het TXT record in uw domein DNS: uwdomein.nl “v=spf1 … Continue reading

Stop outlook profile popup

Dit artikel beschrijft hoe u permanent de Selecteer profile popup uit kunt zetten in Microsoft Outlook 2003, 2007 en 2010. Klik Start en vervolgens Control Panel. In Control Panel, dubbel klik op Mail. In de Mail Setup venster klik Show Profiles. Klik Always use this profile en selecteer … Continue reading

Wat is het Hosted Exchange 2010 WebApp adres

De url om uw Hosted Exchange mailbox via de browser te benaderen is webmail.afentico.nl

Waarom ondersteunen julli geen catch-all emails

Afentico ondersteunt geen catch-all emails op Exchange mailboxen. De redenen hiervoor zijn: Catch-all emails vergroten het aantal spam-berichten enorm. In plaats van een email te sturen naar een specifiek adres, kan een spammer elk adres gebruiken zolang het adres eindigt … Continue reading

Creëer een Exchange account in Outlook 2011 voor Mac

Klik op het Outlook icon. Klik op Tools en vervolgens op Accounts. Klik op Exchange account. Vul uw emailadres in bij E-mail address en DOMAIN\uw_SAM_Account_Naam bij User Name , uw wachtwoord bij het Password veld en webmail.domainlocalhost.com bij het Server … Continue reading

Nieuw Outlook profiel creëren met de automatische config tool

Om eenvoudig een nieuw account in Outlook te creëren klikt u op de volgende link: Afentico autoconfig Outlook Zodra dit bestand is gedownload dient u het te installeren. Volg de aanwijzingen op en klik vervolgens op Finish

Outlook 2010 handmatig configureren

Op uw desktop klik Start > Control Panel. Klik op de Mail icon en open Outlook settings. Opmerking: indien u Windows7 gebruikt kunt u deze stap negeren. In dat geval gaat u naar Control Panel en dubbelklikt u op Mail. … Continue reading

Outlook 2010 installeren Vista en XP

Indien u Outlook 2010 heeft gedownload bestaat de mogelijkheid dat Windows het bestand niet kan installeren. Dit komt doordat het een .ISO betand is. Om de Outlook 2010 download te installeren dient u deze tool te downloaden http://download.cnet.com/WinRAR-32-bit/3000-2250_4-10007677.html en vervolgens … Continue reading