Hosted SharePoint

Hosted SharePoint 2010 benaderen via WebDav

Ga naar Start – Computer Klik op Map Network Drive. De Map Network Drive scherm wordt zichtbaar. Vul de url van uw SharePoint site in bij het Folder veld en klik op Finish. In het Connect to… scherm vult u … Continue reading

Wijzig het wachtwoord van Exchange, SharePoint en Portal

Het wachtwoord voor de Portal is dezelfde als voor Hosted Exchange, Hosted SharePoint en Hosted CRM. Als u het wachtwoord wijzigt dan is dat direct voor al deze diensten. Login op de Portal Klik op Change Password in de rechter … Continue reading

SharePoint 2010 browser support

Niet alle browsers worden ondersteund door SharePoint Foundation 2010. Voor uitgebreide details zie: http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc263526.aspx

Toegestane bestandformaten SharePoint

Vanwege veiligheidsredenen is het niet toegestaan de volgende bestandente uploaden naar SharePoint 2010: Extension File type .ade Microsoft Access project extension .adp Microsoft Access project .app Application file .asa ASP declarations file .ashx ASP.NET Web handler file. Web handlers are … Continue reading

Hoe SharePoint Foundation 2010 site openen in SharePoint Designer

Login op uw SharePoint 2010 site. Klik op Site Actions en kies vervolgens Edit in SharePoint Designer Selecteer de taal die u wenst te gebruiken en de 32-bit or 64-bit versie van Designer – afhankeijlijk van uw OS versie en … Continue reading

Hoe een SharePoint Foundation 2010 site te creëren

Login op de Portal. Klik op Sites, rechtsonder in het SharePoint gedeelte. Klik op Create a new SharePoint site. Vul de velden in en klik op Create. Creeër het A-record “sharepoint” in uw Domein DNS dat verwijst naar de het … Continue reading

Vergelijk versies SharePoint 2010

Hier is een link naar de Microsoft pagina met verschillen tussen de drie versies van SharePoint 2010: http://sharepoint.microsoft.com/en-us/buy/Pages/Editions-Comparison.aspx

Gebruiker toevoegen aan een SharePoint 2010 site

Let op: een gebruiker dient eerst toegevoegd te worden in de Portal. Daarna kan de SharePoint administrator de gebruiker toevoegen aan SharePoint door de onderstaande stappen uit te voeren. Login op uw SharePoint site met het administrator account. Klik op … Continue reading

Hosted SharePoint Foundation 2010 activatie instructies

Stap 1: Inloggen op de Afentico Control Panel Url: portal.afentico.nl Gebruikersnaam: (zie activatie email) Wachtwoord: (zie activatie email) Stap 2: Creeër uw SharePoint site In de Control Panel kunt u een SharePoint site aanmaken. Zie uitleg in dit artikel. Stap … Continue reading