SharePoint activeren

Hoe SharePoint Foundation 2010 site openen in SharePoint Designer

Login op uw SharePoint 2010 site. Klik op Site Actions en kies vervolgens Edit in SharePoint Designer Selecteer de taal die u wenst te gebruiken en de 32-bit or 64-bit versie van Designer – afhankeijlijk van uw OS versie en … Continue reading

Hoe een SharePoint Foundation 2010 site te creëren

Login op de Portal. Klik op Sites, rechtsonder in het SharePoint gedeelte. Klik op Create a new SharePoint site. Vul de velden in en klik op Create. Creeër het A-record “sharepoint” in uw Domein DNS dat verwijst naar de het … Continue reading

Vergelijk versies SharePoint 2010

Hier is een link naar de Microsoft pagina met verschillen tussen de drie versies van SharePoint 2010: http://sharepoint.microsoft.com/en-us/buy/Pages/Editions-Comparison.aspx

Gebruiker toevoegen aan een SharePoint 2010 site

Let op: een gebruiker dient eerst toegevoegd te worden in de Portal. Daarna kan de SharePoint administrator de gebruiker toevoegen aan SharePoint door de onderstaande stappen uit te voeren. Login op uw SharePoint site met het administrator account. Klik op … Continue reading

Hosted SharePoint Foundation 2010 activatie instructies

Stap 1: Inloggen op de Afentico Control Panel Url: portal.afentico.nl Gebruikersnaam: (zie activatie email) Wachtwoord: (zie activatie email) Stap 2: Creeër uw SharePoint site In de Control Panel kunt u een SharePoint site aanmaken. Zie uitleg in dit artikel. Stap … Continue reading