SharePoint tips

Hosted SharePoint 2010 benaderen via WebDav

Ga naar Start – Computer Klik op Map Network Drive. De Map Network Drive scherm wordt zichtbaar. Vul de url van uw SharePoint site in bij het Folder veld en klik op Finish. In het Connect to… scherm vult u … Continue reading

Wijzig het wachtwoord van Exchange, SharePoint en Portal

Het wachtwoord voor de Portal is dezelfde als voor Hosted Exchange, Hosted SharePoint en Hosted CRM. Als u het wachtwoord wijzigt dan is dat direct voor al deze diensten. Login op de Portal Klik op Change Password in de rechter … Continue reading

SharePoint 2010 browser support

Niet alle browsers worden ondersteund door SharePoint Foundation 2010. Voor uitgebreide details zie: http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc263526.aspx