Hoe maak ik een groep emailadres

Bij Afentico kunt u gratis en onbeperkt groep-emailadressen aanmaken. Groep-emailadressen zijn bijvoorbeeld verkoop@ en support@ die meerdere personen in de mailbox ontvangen.

Om groep-emailadressen te maken dient u in te loggen in de Portal.
Vervolgens gaat u naar Services, Exchange, Distribution Groups. Klik in de linker kolom op New Distribution Group en vul het gewenste adres in. Vervolgens kunt u selecteren welke gebruikers de mail kunnen ontvangen.