1. Download Filezilla http://filezilla-project.org/download.php en installer het op je computer.

2. Klik op de Site Manager icon links boven.

FTP Mail import

3. Klik op New Site.

FTP Mail import

4. Vul de gegevens in zoals terug te vinden in de Control Panel

FTP Mail import

5. Bij de Certificate Trust Validation verzoek, klik op OK.

FTP Mail import

6. Ga naar de folder op de PC wat de PST data bevat en selecteer het bestand. Sleep het bestand naar de Remote site folder. Wacht tot de overdracht voltooid is.

FTP Mail import

7. In de Control Panel kun je vervolgens het bestand aan de juiste mailbox koppelen.