Stap 1: Inloggen op de Afentico Control Panel

Url: portal.afentico.nl
Gebruikersnaam: (zie activatie email)
Wachtwoord: (zie activatie email)

Stap 2: Creeër uw SharePoint site

In de Control Panel kunt u een SharePoint site aanmaken. Zie uitleg in dit artikel.

Stap 4: Creeër een hostrecord in uw domeinnaam

Voordat u kunt inloggen op de SharePoint site dient u een A-record toe te voegen bij uw domeinnaam. Dit record, meestal “sharepoint” moet verwijzen naar het IP-adres wat u ziet bij het aanmaken van de site in de Control Panel.

Stap 5: Creeër gebruikers en voeg content toe

Zodra de SharePoint site actief is kunt u inloggen met het admin gebruikersnaam en wachtwoord. Vervolgens kunt u in SharePoint gebruikers toevoegen en hun rechten bepalen. Let op, een nieuwe gebruiker dient eerst in de Portal toegevoegd te worden alvorens deze nieuwe gebruiker in SharePoint kan worden toegevoegd.

Voor meer informatie over hoe gebruikers toe te voegen zie artikel gebruiker toevoegen in SharePoint.